HOUDT U VAN TUINIEREN?
Is het tuinonderhoud u te veel en zoekt u iemand om SAMEN in de tuin te werken?
Zou u van uw tuin een bloemenzee willen maken maar mist u de kennis?
Heeft u een mooi aangelegde tuin en wilt u deze graag samen onderhouden?
Wilt u nieuwe tuinplanten en heeft u geen vervoer?
Ik kan voor u het tuinmaatje zijn waar u naar op zoek bent.

DE GESCHIEDENIS VAN SCHOFFEL EN HARK
Ik ben 7 jaar werkzaam geweest als activiteitenbegeleidster bij Gemiva-SVG, maar besloot van mijn grote passie mijn beroep te maken: TUINIEREN.
Tijdens het volgen van de hoveniersopleiding werkte ik bij de buitendienst van de gemeente Zoeterwoude. Vervolgens ben ik weer als activiteitenbegeleidster aan de slag gegaan bij Gemiva-SVG, nu op een tuingroep. Dat was een mooie combinatie van tuinieren en zorg.
Daarnaast werkte ik bij particulieren en zag dan hoe prettig het voor hen was om SAMEN de tuin op hun eigen vertrouwde manier te onderhouden.
Daar is het idee ontstaan om met SCHOFFEL EN HARK te starten. Het biedt particulieren de kans om ondersteuning te krijgen bij het tuinonderhoud maar wel zelf de baas te blijven over wat er in de tuin gebeurt. De klant blijft op deze manier actief in zijn/haar tuin en bovendien werkt het heel stimulerend als ik de klussen doe die de klant niet meer kan of wil doen.
Verder merk ik hoe vaak mensen met vragen zitten over de tuin: bv. wanneer en hoe moet ik snoeien? Of ze hebben een nieuw huis met een mooie tuin maar weten niet wat er allemaal instaat! Hier kan SCHOFFEL EN HARK uitkomst bieden.
Dit is nieuw in de hovenierswereld: SAMEN met de klant in de tuin werken.

MAAK MET MIJ EEN AFSPRAAK
Als u van tuinieren houdt en SAMEN met mij wilt werken aan een mooie tuin, neem dan contact op om een afspraak te maken. SAMEN stellen we een plan op en gaan we aan de slag om ook uw tuin weer schitterend mooi te maken of te houden.

 
  Tot gauw, Anja Verdegaal  
sCHOFFEL EN hARK